Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις;

Τι περιλαμβάνονται στην τιμή;

  • Δωρεάν παράδοση - παραλαβή
  • Δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Δωρεάν δεύτερος οδηγός
  • Δωρεάν παιδικό κάθισμα
  • Δωρεάν ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων

Υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας οδηγού;

Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος έγκυρης άδειας οδήγησης για τουλάχιστον άνα έτος και θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών. Η μέγιστη ηλικία οδηγού είναι 75 έτη.

Τι θα πρέπει να έχω μαζί μου για την παραλαβή του αυτοκινήτου;

Ισχύουσα άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή ταυτότητα και πιστωτική κάρτα.

Τι ασφάλεια περιλαμβάνεται στην τιμή;

Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και κάλυψη οδηγού. Η μεικτή ασφάλιση είναι προαιρετική και διατίθεται με επιπλέον κόστος. Τα σασί και τα ελαστικά δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.

Μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο σε διαφορετική τοποθεσία από εκεί που το παρέλαβα;

Φυσικά και μπορείτε όμως παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων.

Μπορώ να πάρω το αυτοκίνητο εκτός Νάξου;

Όχι, δεν επιτρέπεται να απομακρύνετε το αυτοκίνητο από τη Νάξο.

Γνωρίστε τη Νάξο

Η Νάξος είναι ένας από τους καλύτερους και δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, μοναδική ομορφιά, εξαιρετικές αμμουδιές, ποικιλία τοπίων, πολλά ιστορικά μνημεία και παράδοση που έχει διατηρηθεί σε πολλά χωριά. Εκτός από ένα πανέμορφη και εύφορη, η Νάξος είναι ένα νησί με νυχτερινή ζωή, παραδοσιακά χωριά και πλήθος τοπικών προϊόντων. Θα τη λατρέψετε και θα ξαναέρθετε.

Περισσότερα

Η Νάξος φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες της με τα καταγάλανα νερά. Υπάρχουν πάνω από 40 χιλιόμετρα παραλιών για να διαλέξετε, και οι περισσότερες από αυτές είναι αμμώδεις. Υπάρχουν δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες με εγκαταστάσεις καθώς και ήσυχες και απομακρυσμένες παραλίες.

Περισσότερα

Στη Νάξο υπάρχουν πολλά χωριά για να επισκεφθείτε και τα περισσότερα από αυτά έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα και στυλ. Περπατήστε στα στενά μονοπάτια και γνωρίστε την παραδοσιακή ζωή των χωριών. Σε πολλά από αυτά θα βρείτε μουσεία, μνημεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος όπως βυζαντινές εκκλησίες, μοναστήρια και ενετικούς πύργους.

Περισσότερα