Οδηγήστε & Εξερευνήστε
τη Νάξο

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση

Super Driver

Στην Super Driver κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτων εύκολη και οικονομικά προσιτή, με ποιοτικά αυτοκίνητα σε εξαιρετικές τιμές.

Άριστη εξυπηρέτηση

Επαγγελματική εξυπηρέτηση για ξέγνοιαστη οδήγηση και ασφάλεια

Δωρεάν παράδοση και επιστροφή

Στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο σας
Naxos Car Rentals

Ασφάλεια

Αστική ευθύνη έναντιι τρίτων και προαιρετική μικτή ασφάλιση

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οδηγήστε όσο επιθυμείτε χωρίς επιβάρυνση

Τα αυτοκίνητά μας

Καινούργια και αξιόπιστα αυτοκίνητα για να απολαύσετε τη διαδρομή σας στη Νάξο. Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει.

Γνωρίστε τη Νάξο

Η Νάξος είναι ένας από τους καλύτερους και δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, μοναδική ομορφιά, εξαιρετικές αμμουδιές, ποικιλία τοπίων, πολλά ιστορικά μνημεία και παράδοση που έχει διατηρηθεί σε πολλά χωριά. Εκτός από ένα πανέμορφη και εύφορη, η Νάξος είναι ένα νησί με νυχτερινή ζωή, παραδοσιακά χωριά και πλήθος τοπικών προϊόντων. Θα τη λατρέψετε και θα ξαναέρθετε.

Περισσότερα

Η Νάξος φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες της με τα καταγάλανα νερά. Υπάρχουν πάνω από 40 χιλιόμετρα παραλιών για να διαλέξετε, και οι περισσότερες από αυτές είναι αμμώδεις. Υπάρχουν δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες με εγκαταστάσεις καθώς και ήσυχες και απομακρυσμένες παραλίες.

Περισσότερα

Στη Νάξο υπάρχουν πολλά χωριά για να επισκεφθείτε και τα περισσότερα από αυτά έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα και στυλ. Περπατήστε στα στενά μονοπάτια και γνωρίστε την παραδοσιακή ζωή των χωριών. Σε πολλά από αυτά θα βρείτε μουσεία, μνημεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος όπως βυζαντινές εκκλησίες, μοναστήρια και ενετικούς πύργους.

Περισσότερα